« Vacature Productie medewerker

Vacature:

Productie
Medewerker

Waar ga je werken?

Muyen levert wereldwijd hulpmiddelen voor transport, installatie en opslag van vlak Glas. Al meer dan 60 jaar werken wij aan oplossingen om het transport en installatie van glas te vergemakkelijken.
Onze producten vinden hun weg door heel Europa en worden over de hele wereld gebruikt.

Naast deze functie bieden wij ook uitgebreide ontwikkelingsprogramma’s aan via onze Muyen academie.
Meer weten? Klik dan hier

Jouw werkzaamheden

Je doet alle werkzaamheden zoals zagen, boren en natuurlijk lassen. Je werkt in eerste instantie in een team maar daarna ook zelfstandig.

Het werk is zeer afwisselend en je maakt een product vanaf tekening tot aan de levering aan de klant. Het is dus nooit saai!

Lassen en een tekening kunnen lezen is een vereiste.

Wat wij jou bieden

Een goed CAO (klein metaal)
met prima pensioen

Uitgebreide ontwikkelingsprogramma’s via onze Muyen academie voor bijscholing

Uitzicht op een
vast dienstverband

Doorgroeien naar machine operator of
montage medewerker op locatie

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op via mail of telefoon.

Wat verwachten we van jou:

Collega aan het woord:
Thiemo

“Na mijn leer/werk opleiding aan het ROC ben ik direct bij Muyen gaan werken, een perfect leerbedrijf waar ik mezelf goed kan ontwikkelen. Door het afwisselende werk ziet iedere dag er anders uit, zo ga ik regelmatig mee naar montage klussen op locatie en ben ik machine operator bij de lasersnijmachine. Naast deze werkzaamheden werk ik ook in de productie als metaalbewerker.

Het leuke van dit bedrijf is dat je het gehele productieproces doorloopt. Je begint bij de tekeningen en eindigt bij het product afleveren aan de klant. Iedere dag bij Muyen is anders en je kunt jezelf ook breed ontwikkelen. Zo heb ik inmiddels al een cursus voltooid waardoor ik nu 2e stage/leerling begeleider ben binnen Muyen.”

Ik zie jou graag als mijn nieuwe collega! Solliciteer hier!

Collega aan het woord:
Thiemo

“Na mijn leer/werk opleiding aan het ROC ben ik direct bij Muyen gaan werken, een perfect leerbedrijf waar ik mezelf goed kan ontwikkelen. Door het afwisselende werk ziet iedere dag er anders uit, zo ga ik regelmatig mee naar montage klussen op locatie en ben ik machine operator bij de lasersnijmachine. Naast deze werkzaamheden werk ik ook in de productie als metaalbewerker.

Het leuke van dit bedrijf is dat je het gehele productieproces doorloopt. Je begint bij de tekeningen en eindigt bij het product afleveren aan de klant. Iedere dag bij Muyen is anders en je kunt jezelf ook breed ontwikkelen. Zo heb ik inmiddels al een cursus voltooid waardoor ik nu 2e stage/leerling begeleider ben binnen Muyen.”

Ik zie jou graag als mijn nieuwe collega! Solliciteer hier!

Collega aan het woord:
Thiemo

“Na mijn leer/werk opleiding aan het ROC ben ik direct bij Muyen gaan werken, een perfect leerbedrijf waar ik mezelf goed kan ontwikkelen. Door het afwisselende werk ziet iedere dag er anders uit, zo ga ik regelmatig mee naar montage klussen op locatie en ben ik machine operator bij de lasersnijmachine. Naast deze werkzaamheden werk ik ook in de productie als metaalbewerker.

Het leuke van dit bedrijf is dat je het gehele productieproces doorloopt. Je begint bij de tekeningen en eindigt bij het product afleveren aan de klant. Iedere dag bij Muyen is anders en je kunt jezelf ook breed ontwikkelen. Zo heb ik inmiddels al een cursus voltooid waardoor ik nu 2e stage/leerling begeleider ben binnen Muyen.”

Ik zie jou graag als mijn nieuwe collega! Solliciteer hier!

Op zoek naar iets anders?

Bekijk onze andere openstaande vacatures.

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega? Vul onderstaand formulier in en wellicht zien we je snel!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Heeft u een vraag? Ik kan u helpen!
Astrid de Groot
Hallo! 👋

Heeft u een vraag? Of wilt u meer producten bekijken? Kies een van onderstaande opties.

Met vriendelijke groet,

Astrid de Groot
Muyen BV