« Join the Muyen Academy

Leren en werken in de praktijk!

Samen met andere leerlingen, vaak jongeren van jou leeftijd, ga je leren en werken in de praktijk. Wij bieden een pakket aan van brede werkzaamheden waardoor je jezelf kan ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past.

Wij hebben bieden verschillende trajecten aan voor leerlingen op niveau 2, 3 en 4, metaal, constructie of mechatronica. Je krijgt bij ons een echte baan, je komt bij ons in dienst, en gaat dus direct geld verdienen.

Collega aan het woord:
Thiemo

“Na mijn leer/werk opleiding aan het ROC ben ik direct bij Muyen gaan werken, een perfect leerbedrijf waar ik mezelf goed kan ontwikkelen. Door het afwisselende werk ziet iedere dag er anders uit, zo ga ik regelmatig mee naar montage klussen op locatie en ben ik machine operator bij de lasersnijmachine. Naast deze werkzaamheden werk ik ook in de productie als metaalbewerker.

Het leuke van dit bedrijf is dat je het gehele productieproces doorloopt. Je begint bij de tekeningen en eindigt bij het product afleveren aan de klant. Iedere dag bij Muyen is anders en je kunt jezelf ook breed ontwikkelen. Zo heb ik inmiddels al een cursus voltooid waardoor ik nu 2e stage/leerling begeleider ben binnen Muyen.”

Ik zie jou graag als mijn nieuwe collega! Meld je aan!

Collega aan het woord:
Thiemo

“Na mijn leer/werk opleiding aan het ROC ben ik direct bij Muyen gaan werken, een perfect leerbedrijf waar ik mezelf goed kan ontwikkelen. Door het afwisselende werk ziet iedere dag er anders uit, zo ga ik regelmatig mee naar montage klussen op locatie en ben ik machine operator bij de lasersnijmachine. Naast deze werkzaamheden werk ik ook in de productie als metaalbewerker.

Het leuke van dit bedrijf is dat je het gehele productieproces doorloopt. Je begint bij de tekeningen en eindigt bij het product afleveren aan de klant. Iedere dag bij Muyen is anders en je kunt jezelf ook breed ontwikkelen. Zo heb ik inmiddels al een cursus voltooid waardoor ik nu 2e stage/leerling begeleider ben binnen Muyen.”

Ik zie jou graag als mijn nieuwe collega! Meld je aan!

Collega aan het woord:
Thiemo

“Na mijn leer/werk opleiding aan het ROC ben ik direct bij Muyen gaan werken, een perfect leerbedrijf waar ik mezelf goed kan ontwikkelen. Door het afwisselende werk ziet iedere dag er anders uit, zo ga ik regelmatig mee naar montage klussen op locatie en ben ik machine operator bij de lasersnijmachine. Naast deze werkzaamheden werk ik ook in de productie als metaalbewerker.

Het leuke van dit bedrijf is dat je het gehele productieproces doorloopt. Je begint bij de tekeningen en eindigt bij het product afleveren aan de klant. Iedere dag bij Muyen is anders en je kunt jezelf ook breed ontwikkelen. Zo heb ik inmiddels al een cursus voltooid waardoor ik nu 2e stage/leerling begeleider ben binnen Muyen.”

Ik zie jou graag als mijn nieuwe collega! Meld je aan!

Keuze uit 3 trajecten:

BBL traject

Leer/ werk baan in BBL traject vanaf 16 jaar, niveau 2, 3 en 4. Bij een BBL traject kom je direct in dienst van ons bedrijf met een jaar contract en ga je ook direct geld verdienen, daarnaast ga je gemiddeld 2 dagen per week naar school.

Wij werken samen met vele scholen in de omgeving dus de keuze van de school maken we samen, dit kan in Tiel, Druten, Arnhem, Houten, Den Bosch, dit zijn op dit moment allen ROC-scholen maar er zijn ook vakscholen in de omgeving in oprichting of ontwikkelen.

Stage traject

Stage trajecten in een BOL-opleiding, niveau 3 en 4 of doorstroom naar HBO. Via een school naar keuze doe je onder begeleiding van onze leerlingbegeleiders een stage van een aantal maanden.

Je ontvangt een stagevergoeding en je bent ook welkom om wat bij te verdienen in je vrije tijd of vakantie. Een BOL-opleiding is helaas niet in Tiel beschikbaar maar wil in Arnhem, Den Bosch, Houten.

Instromers traject

Hiervoor komen in aanmerking mensen van alle leeftijden die van loopbaan willen wisselen of nieuwkomer zijn in ons land. Je komt direct in dienst van ons bedrijf met een jaar contract.

Er wordt samen met onze leerlingbegeleiders een traject uitgestippeld zodat u zich optimaal kunt ontwikkelen.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op via mail of telefoon.

Belangrijke voordelen:

Metaal Unie - OOM

Wij zijn als bedrijf lid van de metaal unie, wij maken dus gebruik van dit CAO maar wij maken ook gebruik van alle brede opleiding
faciliteiten en cursusaanbod via het OOM.

OBM Opleidingsbedrijf Metaal

Samen met ruim 200 bedrijven in onze regio zijn wij actief lid van het OBM. Een van onze directie leden is commissaris bij het OBM omdat wij het opleiden van mensen erg belangrijk vinden. Het OBM zorgt voor de promotie van het vak werk in de Metaal, dit doen zij op banen markten en opendagen op scholen.

Daarnaast verzorgen zij alle contacten met de scholen en zorgen zij ervoor dat onze leerlingen niets te kort komen. Omdat wij lid zijn van het OBM krijgen onze leerlingen dus niet alleen een dag theorie maar ook een dag extra praktijk op school, zodat ze breed opgeleid worden maar ook zeer goed voorbereid naar een examen gaan. Naast deze taken organiseert het OBM ook veel bijscholingscursussen in de regio. De leerlingen op onze Muyen Academie hebben dus een groot voordeel t.o.v. een leerling die de basisopleiding volgt aan het ROC.

kom naar de muyen academie!

Schrijf je in of neem contact op voor een rondleiding of proef dag!

Naam(Vereist)

Heeft u een vraag? Ik kan u helpen!
Astrid de Groot
Hallo! 👋

Heeft u een vraag? Of wilt u meer producten bekijken? Kies een van onderstaande opties.

Met vriendelijke groet,

Astrid de Groot
Muyen BV